Kompetenciafejlesztő tréning

Szeretné, hogy munkavállalói a munkavégzéshez szükséges személyes és társas kompetenciákkal rendelkezzenek?

Objektív mérésre épülő képzésünk cégre és munkavállalóra szabható, ahol a munkahelyen elvárt kulcskompetenciák gyakorlatias, célirányos fejlesztése valósul meg.

A kompetenciafejlesztés kiemelten fontos terület a vezetők szempontjából, akik a munkavállalók fejlesztésével megbízható és hatékonyan dolgozó munkaerőre támaszkodhatnak. Cégre szabott tréning tematikával biztosítjuk, hogy partnereink igényeire építve járuljunk hozzá a hatékonyság növeléséhez. Nem előre gyártott csomagokat kínálunk a cégeknek, hanem mindig az adott képzésre (csoportra, cégre, problémára, kitűzött célra) készülünk.

A tréning a kompetenciamérés eredményeit alapul vevő csoportos fejlesztés 30 órában, meglévő és új munkavállalók részére. 15 kompetenciaterületre vannak képzési blokkok fejlesztve, amik a leginkább elvárt ún. kulcskompetenciák fejlesztését célozzák. Ezekből kerül összeállításra a munkaköri elvárásoknak megfelelő tréning program.  A munkavállalói kompetenciák és képességek terén kiemelkedően fontos a cégek számára a munkavállalók együttműködési készsége, az önálló munkavégzés, a precizitás, norma- és szabálykövetés és a problémamegoldó képesség. Ezek fejlesztésére külön hangsúlyt fektetünk munkánk során.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot!

14 + 12 =

3530 Miskolc,
Rákóczi utca 12. 3. em. 302.

+36 (30) 726-1243

info@coworkingkft.hu