Belső mentorképzés

 

Sokszor szembesül azzal. hogy a munkahelyi beilleszkedés nehézségekbe ütközik? Hosszútávra és cégen belül keres megoldást?

Vezessen be mentorprogramot és képezze saját munkavállalóit a belépő munkatársak sikeres beilleszkedésnek és beválásának támogatására!

Szolgáltatásunk Önnek szól, ha már működő mentorprogramban dolgozó szakembereit szeretné képezni módszertani tudással és kompetenciafejlesztéssel. Amennyiben cége tervezi, hogy mentorprogramot dolgoz ki és vezet be, amely során saját munkavállalókat szeretne alkalmazni, segítjük a mentorrendszer kialakítását és megvalósítjuk a mentorok képzését.

A beilleszkedést támogató mentorprogram fontos a gazdaságos működés szempontjából és hosszútávon megtérül a befektetett pénz és munkaidő. Egy sikeres beilleszkedést támogató mentorprogram csökkenti a belépés költségeit.

A mentornak nagy szerepe van abban, hogy az új belépő jól működő munkatársi kapcsolatokat építsen ki már a belépés kezdetén. Fontos, hogy a mentori feladatokat ellátó munkavállalók kellő felkészültséggel rendelkezzenek. Célszerű a felkészítésük a meglévő szakmai ismereteiken túl, alapvető munkajogi, pszichológiai, tanácsadási módszertanból.

A mentorprogram kialakítása és így a hosszának, szakmai feltételeinek és a megvalósítás menetének meghatározása munkahely és munkakör specifikus.  A belső mentorképzés ajánlott időtartama 35 óra, amely magában foglal egy digitális kompetenciamérést, egy eredményközlő és visszajelző mentori beszélgetést, a kompetencia-térkép alapján egy 20 órás csoportos és egy 10 alkalmas egyéni fejlesztést.

Forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen cégre szabott egyedi ajánlatot!

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot!

12 + 4 =

3530 Miskolc,
Rákóczi utca 12. 3. em. 302.

+36 (30) 726-1243

info@coworkingkft.hu