Digitalizált kompetenciamérés

új és meglévő munkavállalóknak

Szeretné csökkenteni a cégét érintő fluktuációt?

Adatalapú, gyors, objektív és költséghatékony megoldást kínálunk. Megmérjük és megtervezzük, hogy kit és hogyan érdemes fejleszteni, hogy beilleszkedve a cégbe, erősségeit használva profitot termelő munkavállaló legyen.

A fizikai munkaerő kompetenciáinak felmérésére létrehozott innovatív PractiWork® módszertan és hardver-szoftver kettős képes objektív módon, tudományos alapon feltárni az egyén kognitív, pszichomotoros és szenzoros képességeit, készségeit valamint személyiségjellemzőit. A mérést a PractiWork® adatalapú mérést lehetővé tevő multimédiás, érintőképernyős kompakt gyakorlóállomásán munkakörre szabható adaptív tesztfeladatok végezzük, ahol tudományos alapokon nyugvó adatgyűjtés történik a felmérés alatt. Az értékelési módszertan olyan modern adatelemző eljárásokat tartalmaz, mint különböző mintázat felismerő technikák és gépi tanulás. A PractiWork® holisztikus megközelítést használ az egyén jellemzéséhez, és képességeire, készségeire alapozva erősségeit és gyengeségeit feltárva javaslatot tesz a számára legszükségesebb fejlesztésekről, képzésekről.

A mérés gyorsan és hatékonyan történik és képes 10 fő egyidejű mérését effektíven végezni. A mérés előre egyeztetett igények szerint történik a cégnél, vagy miskolci irodánkban.

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot!

12 + 1 =

3530 Miskolc,
Rákóczi utca 12. 3. em. 302.

+36 (30) 726-1243

info@coworkingkft.hu