Mentorprogram

 

Szeretné munkavállalóit megtartani és eredményesen tenni a munkáltatói márkaépítés területén?

Vegye igénybe kompetencia alapú mentorprogramunkat, ahol személyes találkozások alkalmával a mérésre épülő egyéni fejlesztési terv mentén készítik fel a munkavállalókat mentoraink.

Célunk, hogy az új belépő munkavállaló a próbaidő alatt képes legyen a munkaadó elvárásainak megfelelni, munkahelyének megtartása érdekében kialakítsa és fenntartsa támogató kapcsolatrendszerét, beilleszkedjen a munkahelyi környezetbe. A mentorok támogatást nyújtanak a munkavállalónak a munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák egyéni fejlesztésére digitális eszközpark segítségével.

Mentorprogram meglévő munkavállalóknak

Célunk, hogy a fizikai munkavállalók számára is elérhető legyen a karriertervezés. Ha cégen belül más munkakörbe tervezi áthelyezni munkavállalóját vagy előléptetést tervez részére (belső mentorként, vezetőként), akkor támogassa a sikeres megfelelésben mentorálással.

A mérésen alapuló kompetencia-térkép alapján egyedi tematikával kidolgozott gyakorlatias, eredmény fókuszált fejlesztést valósítunk meg a szükséges kompetenciák célirányos fejlesztésével. A mentorprogram 5-10 alkalmas jelenléti, vagy igény esetén online fejlesztés.

Forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen cégre szabott egyedi ajánlatot!

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot!

10 + 6 =

3530 Miskolc,
Rákóczi utca 12. 3. em. 302.

+36 (30) 726-1243

info@coworkingkft.hu