Aratóné Varga Edina

Mentor

 

„Keresd meg a határaidat és haladd meg őket!”
Lynn Strickland

CoWorking Kft - Lwngyel Anett

Az első diplomámat rendszerváltás idején szereztem, mint növénytermesztő üzemmérnök. A társadalmi és gazdasági átalakulás magával hozta az addig ismeretlen és félelmetes munkanélküliséget. A felnőtt életemet ebben a bizonytalan munkanélküli létben kezdtem. Ennek az időszaknak az érzései, benyomásai jelentős nyomot hagytak bennem. Az élettapasztalatomat és a megszerzett munkavállalási tanácsadó végzettségemet a munkát kereső emberekkel való foglakozásban tudom hasznosítani. 1992-től, már közel 30 éve a munkaerőpiac szereplőivel, működésével foglalkozom.

A Coworking mentorprogramja abban különleges, hogy egyéni igényeket és képességeket figyelembe véve támogató, segítő programot nyújt a hozzá forduló munkát kereső egyéneknek. Továbbá a cégek munkaerő-gazdálkodási nehézségeinek megoldásához új, innovatív ötleteket, megoldási lehetőségeket biztosít.

Szuperképességem, hogy szeretem az embereket, mindenkiben keresem és remélem, hogy közös munkával meg is találom azokat a lehetőséget, amelyek kiaknázásra várnak.