Lengyel Anett

CÉGVEZETŐ

„Soha nem fognak rózsák potyogni az égből.
Ha több rózsát akarunk, több rózsát kell ültetnünk.”

George Eliot

  • +36 30 726 1243
  • lengyel.anett@coworkingkft.hu
CoWorking Kft - Lwngyel Anett
  • +36 30 726 1243
  • lengyel.anett@coworkingkft.hu

Gyermekkorom óta érdeklődve figyelem és kutatom a körülöttem zajló eseményeket. Már óvodáskoromban megcsillant eltérő látásmódom, mikor édesanyámtól az kértem, hogy onnan kezdje a mesét, hogy „…boldogan éltek, míg meg nem haltak.”

A Debreceni Egyetemen szociálpolitikusként végeztem foglalkoztatáspolitikai szakirányon. 20 éve dolgozok társadalmi felzárkózás és munkaerő-piaci programok területén, mint szakmai vezető és tréner. A kompetenciafejlesztés, a munkára kész állapothoz segítése az álláskeresőknek és a munkahelyi beilleszkedés támogatása kiemelt szakterületem. Országos munkaerő-piaci módszertani programok kidolgozásában és megvalósításában is részt vettem.

A Coworking mentorprogramjában megtalálható mindaz, amit szeretek. Innovatív, benne van a folyamatos fejlődés lehetősége, szemléletformálás, a közös megoldás megtalálásához segítése a cégeknek és a munkavállalóknak.

Szuperképességem a belülről fakadó érdeklődés és nyitottság a másik emberre, az asszertív kommunikáció valamint a körmondatok specialistája is vagyok.